Om Paleobutiken

Den gamla klyschan "du blir vad du äter" är något vi tror benhårt på. Efter att i många år haft seriösa problem med mage, tarmar och andra delar av 'systemet' så bestämde jag och min flickvän att det var dags att testa något nytt. Otaliga läkare hade gett mig vaga teorier som inte ens de själva trodde på. Det visar sig att IBS (irratable bowel syndroms) är ett fint ord för en ovetande axelskakning. Det var helt enkelt dags att ta saken i egna händer.   

Vi trotsade normerna och riktlinjerna som vårt kära Livsmedelsverk så snällt har stakat ut för oss och började skära bort kolhydrater och socker. Jag, personligen, hade egentligen inga realistiska förhoppningar på en förbättring men redan efter ett par dagar var jag som en ny person och efter den aha-upplevelsen har jag aldrig tvekat på att stenålderskost är bäst för mig.

Faktumet att vi idag mår så oförskämt bra har motiverat oss att starta Paleobutiken. Detta är ett beslut baserat på en brinnande passion och inte en girig motivation att tjäna pengar. Vi vill erbjuda de bästa naturliga och organiska produkter vi kan få tag på och hoppas vi kan motivera andra att ta steget till Paleo. 

Välkomna. 

Fredrik & Marie

Lic. Kostrådgivare